Muškarac dva puta pokušao da se ubije bacajući se pod autobuse

16:11:00 19.11.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Muškarac (37) pokušao je danas pre podne dva puta da se baci pod autobuse na Bulevaru oslobođenja, ali zahvaljujući prisebnosti vozača ostao je živ i prošao bez povreda. Trenutno se nalazi na Klinici za psihijatriju Kliničkog centra Vojvodine.

Muškarac dva puta pokušao da se ubije bacajući se pod autobuse


Prvi incident se dogodio posle 9.30 sati u blizini ugla Bulevara oslobođenja i Ulice novosadskog sajma, kada je muškarac skočio pred vozilo Gradskog saobraćajnog preduzeća, ali je vozač naglo zakočio i izbegao nesreću, a muškarac je pobegao sa lica mesta. Tom prilikom je povređena jedna žena (76) iz autobusa i njoj je zbrinula Hitna pomoć.

Pola sata kasnije, on je na uglu Bulevara oslobođenja i Kralja Petra I, ponovo pretio da će se baciti pod vozilo, nakon čega je uhvaćen i savladan i pozvana je policija. Hitna pomoć je izašla i prevezla ga u Kliniku za psihijatriju Kliničkog centra Vojvodine. List Blic navodi da je ovaj muškara i ranije skakao pod vozila.

- Stajao je na ivici saobraćajnice i samo se u sekundi bacio pod autobus. Međutim, bus je išao sporo i vozač je uspeo da zakoči. Kada je šofer izašao napolje da vidi šta se događa taj muškarac mu je viknuo: "Što nisi vozio brže, da me ubiješ". Pomogli su mu i on je otrčao dalje prema Železničkoj stanici i koliko sam čuo i tamo je pokušao da napravi incident ali je uhapšen - rekao je jedan od očevidaca sa Bulevara oslobođenja.


Izvor: 021, Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1000.5 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?