Muškarac iz Jagodine preko Fejsbuka pretio Pajtiću i njegovoj porodici

18:08:00 10.08.2015, Komentara: 0

Pripadnici MUP-a identifikovali su M. K. (1944) iz Jagodine za koga se sumnja da je na „Fejsbuku“ uputio pretnje smrću predsedniku Demokratske stranke Bojanu Pajtiću i njegovoj porodici.

Muškarac iz Jagodine preko Fejsbuka pretio Pajtiću i njegovoj porodici


U policiji kažu da će po nalogu Posebnog tužilaštva za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, protiv M. K. podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Bojanu Pajtiću i njegovoj porodici pretnje su upućivane preko društvenih mreža, a preteće poruke osvanule su i po zidovima Novog Sada pre nekoliko dana.

Muškarac iz Jagodine preko Fejsbuka pretio Pajtiću i njegovoj porodiciFoto: Blic (Robert Getel)

- Za sebe ne brinem. Ali nakon pretnji SNS botova na društvenim mrežama da će mi zaklati porodicu, za to zaista brinem. Zato što znam za šta su sposobni ljudi koji vode Srbiju. Do juče su samo pisali „Pajtić lopov“ po pločnicima oko škole u koju idu moja deca, ali i to im je bilo malo - rekao je Pajtić u intervjuu za "Blic".

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najoštrije je osudio ispisivanje grafita mržnje na novosadskim ulicama upućenim pokrajinskom premijeru i lideru Demokratske stranke Bojanu Pajtiću.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.0 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?