Muškarac na ulici prerezao bivšoj devojci vrat

20:12:00 26.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Stravično ubistvo dogodilo se danas oko 16 časova, u Ulici Alekše Šantića ispred broja 48 u novosadskom naselju Grbavica.

Muškarac na ulici prerezao bivšoj devojci vrat


Kako nezvanično saznajemo, dvadesetpetogodišnju Dušanku J. na smrt je izbo bivši momak Dejan D. (28) i nakon gnusnog čina pobegao, ali ga je policija, nakon par sati potrage, uhapsila na uglu ulica Narodnog fronta i Balzakove.

On je nesrećnu devojku sačekao ispred zgrade u kojoj je živela kao podstanar i, kako se moglo čuti na licu mesta, nakon kraće svađe, oštrim predmetom prerezao vrat, a potom je ubo u grudi.

Stanari okolnih zgrada kažu da su čuli da je Dejan u kolima ispred zgrade čekao bivšu devojku i kada je ugledao kako se sa kesama u rukama vraća iz prodavnice, presreo u ulazu zgrade. Verovatno su se posvađali, da bi u jednom trenutku, oštrim predmetom devojci prerezao vrat i ubo je u grudi, a nakon toga seo u kola i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Muškarac na ulici prerezao bivšoj devojci vrat


Komšije su u 15.53 časa pozvale Hitnu pomoć je primila i rekli da poziv u Ulici Alekse Šantića ispred broja 48 leži devojka kojoj curi krv iz usta. Kada je lekarska ekipa došla na lice mesta zatekla je mlađu žensku osobu bez svesti, sa ubodnim ranama u predelu grkljana i grudnog koša, učinjenim najverovatnije oštrim predmetom. Uprkos reanimaciji, mogli su samo da konstatuju smrt.

Policija je odmah došla na lice mesta i blokirala Ulicu Alekse Šantića kako bi obavili uviđaj.

Na mestu ubistva, pored vidljivih tragova krvi, bile su razbacane kese i stvari nesrećne devojke.

Prema nezvaničnim saznanjima i žrtva i osumnjičeni za ubistvo su crnogorski državljani, navodno iz Herceg Novog, a kola kojima se Dejan dao u bekstvo imala su kotorske registarske oznake.

Nakon uviđaja ispred zgrade su došli Dušankini prijatelji i sa suzama u očima, vidno uznemireni, pokušali da saznaju šta se tačno dogodilo.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
12°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 1005.3 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?