Muškarac osumnjičen da je obljubio svoju desetogodišnju ćerku

20:04:00 15.04.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Policija je uhapsila J. Š. (46), iz Sremske Kamenice, zbog sumnje da je napastvovao svoju desetogodišnju ćerku. Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je delo okvalifikovalo kao obljubu, a posle saslušanja sudija je ocu odredio pritvor do 30 dana, pišu Večernje novosti.

Muškarac osumnjičen da je obljubio svoju desetogodišnju ćerku


Prema nezvaničnim saznanjima, J. Š., inače otac dve maloletne ćerke, sumnjiči se da je napastvovao mlađu, desetogodišnju devojčicu. Policija ga sumnjiči da je protekle dve godine u kući u Sremskoj Kamenici, gde sa ćerkama živi kao podstanar, primoravao desetogodišnjakinju da ga oralno zadovoljava. Navodno je devojčici pretio batinama, odnosno da će je istući ukoliko ne bude radila ono što je od nje tražio.

Novosti pišu i da su devojčice iz podstanarske kuće pre desetak dana odveli službenici Centra za socijalni rad u Novom Sadu. Pretpostavlja se da su smeštene u Sigurnu dečju kuću.


Izvor: Večernje novosti


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 1 m/s, NNW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?