Muškarac poginuo, petnaestogodišnjakinja teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Novom naselju

09:11:00 17.11.2022, Komentara: 0

Sad – U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas na Novom naselju život je izgubio tridesetpetogodišnji muškarac, a petnaestogodišnjakinja je zadobila teške telesne povrede..

Muškarac poginuo, petnaestogodišnjakinja teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Novom naselju


Kako je za medije potvrdio portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj, njihova ekipa je intervenisala na licu mesta, ali je na žalost, mogla samo da konstatuje smrt mlađeg muškarca, dok je petnaestogodišnjakinja nakon zbrinjavanja, sa višestrukim polutraumatskim povredama, prevezena u Dečju bolnicu.

- Ona je primljena u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine sa teškim telesnim povredama, politraumama, svesna je i nalazi se na odeljenju intenzivne nege i terapije dečje hirurgije, a dijagnostika je u toku - pojašnjava za "Dnevnik" PR Dečje bolnice doktorka Andrea Đuretić.

Nesreća se dogodila noćas, oko 2.25 časova, na Bulevaru Jovana Dučića kod broja 33 kada je muškarac koji je upravljao automobilom marke BMW, najverovatnije, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo.

Šta je uzrok ove tragedije znaće se nakon istrage.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?