Muškarac popio otrov i pokušao da se zapali

12:08:00 01.08.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Muškarac star oko 50 godina pokušao je danas oko 10 časova da se zapali ispred zgrade novosadskog suda. Kako javlja Blic, on je prvo popio neku tečnost za koju se pretpostavlja da je herbicid, a potom se benzinom u nameri da se zapali. Na sreću, u toj nameri sprečili su ga policajci i obezbeđenje suda.

Muškarac popio otrov i pokušao da se zapali


Prema prvim nepotvrđenim informacijama, u pitanju je muškarac iz Mokrina. On je prevezen u Urgentni centar radi dalje dijagnostike. Nije poznato zbog čega se odlučio na ovakav potez.

- Za sada ne znamo šta je popio, ali smo dobili informaciju na terenu da je definitivno nešto progutao, pa je predostrožnosti radi zadržan u bolnici radi opservacije. Bio je poliven benzinom, ali je na sreću sprečen u nameri da se zapali. Inače, trenutno je dobrog opšteg stanja, ali se nalazi pod budnim okom lekara zato što ne znamo šta je popio – rečeno je za Blic u Hitnoj pomoći.


Izvor: Blic, 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 34%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 3 m/s, E
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?