Muškarac ranjen u jednoj kafani na Futoškom putu

15:12:00 09.12.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Muškarac star oko 40 godina ranjen je u noći između petka i subote u pucnjavi koja se dogodila na Futoškom putu u jednom ugostiteljskom objektu.

Muškarac ranjen u jednoj kafani na Futoškom putu


Kako je za „Dnevnik“ potvrdio portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj, njihova ekipa je intervenisala oko 2.20 časova i na licu mesta po prvom prioritetu prevezla povređenog, u svesnom stanju, u Urgentni centar na reanimaciju.

- Pacijent, NN lice muškog pola, primljen je tokom prethodne noći u UC UKCV sa teškom telesnom povredom u vidu komplikovane prostrelne rane desne nadkolenice. Nakon prijema sprovedeno je urgentno rekonstruktivno operativno lečenje nakon kojeg je pacijent primljen u jedinicu poluintenzivne nege stabilnih vitalnih parametara. Sprovodi se dalje intenzivno konzervativno lečenje i monitoring - izjavio je portparol KCV Siniša Knežević za medije.

Prema nezvaničnim informacijama, pucnjavi je prethodio verbalni sukob izmedju povređenog muškarca i mladića koji je sedeo za susednim stolom. Ubrzo nakon potezanja vatrenog oružja, mladić koji je pucao je napustio lice mesta.

Za sada nije poznato da li je neko uhapšen, a sve detalje pucnjave utvrdiće istraga.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
26°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 1010.0 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?