Muškarac teško povređen pri skoku sa Mosta slobode u Dunav

09:05:00 30.05.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Muškarac star 51 godinu teško je povređen, kada je u sredu ujutru, posle 8 sati, skočio u Dunav sa Mosta slobode.

Muškarac teško povređen pri skoku sa Mosta slobode u Dunav

Ekipu Hitne pomoći je u 8.27 pozvala policija. Portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović kaže im je tada rečeno da je nepoznata osoba skočila sa mosta.

"Naše ekipe su na licu mesta zatekli muškarca starog 51 godinu, koji je bio nekomunikativan, ali sa funkcijama disanja i pulsa. On je zbrinut na licu mesta i prevezen je na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici", rekla je Ramović.

Prema nezvaničnim informacijama portala 021.rs, ovaj muškarac je skočio u Dunav nakon što je prethodno izašao iz taksija, a iz reke su ga izvukli policajci.

U sredu je Hitna pomoć intervenisala i u 21:14 čas na uglu ulica Ive Andrića i Heroja Pinkija, gde je oborena biciklistkinja stara 40 godina. Ona je zadobila kontuziju lumbalnog dela kičme i posle zbrinjavanja na licu mesta prevezezena je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
18°
Vlažnost: 42%
Pritisak: 994.7 mb
Vetar: 4 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?