Muškarac ubio devojku, pa sebe

19:05:00 10.05.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Dvadesetsedmogodišnja devojka I.R. ubijena je danas posle podne u Ulici Jovana Subotića 23. Ubio ju je momak V.R. (34), a potom je pucao u sebe.

Muškarac ubio devojku, pa sebe


Kako piše Dnevnik, V.R. je radnik u obližnjoj prodavnici oružja i lovačke opreme u Temerinskoj ulici. On je nešto pre 17 časova došao u salon svoje bivše devojke i pucao u nju, a potom i u sebe.

Hitna pomoć ubrzo je stigla na lice mesta. Uprkos pokušajima reanimacije, oboje su preminuli.

Građani koji žive u blizini ispričali su novinarima Dnevnika da je u trenutku pucnjave u lokalu bila još jedna ženska osoba, koja je istrčala na ulicu vrišteći. Za sada se ne zna ko je bila ta treća osoba i da li je bila u nekoj vezi sa dvoje preminulih ili se samo radi o mušteriji koja se zatekla u kozmetičkom salonu.

Žrtva i ubica su iz Bača i u vezi su bili više od godinu dana. Krajem aprila je V. R. prijavljen za nasilje u porodici, odnosno za nasilje nad I. R. i pretnju pištoljem, nakon čega su mu izrečene hitne mere - zabrana prilaska i komunikacije sa njom. Tada mu je i oduzeto oružje koje je legalno posedovao. Te mere su još uvek na snazi do 27. maja.

Uviđaj je u toku, a Ulica Jovana Subotića je blokirana za saobraćaj. Itraga će pokazati i odakle obuci oružje kojim je počinio ubistvo.


Izvor: NoviSad.com, Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?