Muta Nikolić ponovo trener košarkaša Vojvodine

13:10:00 17.10.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Miroslav Muta Nikolić od danas je novi trener košarkaša Vojvodine iz Novog Sada, nakon što je rukovodstvo kluba, izabrano na skupštini u utorak, postiglo sporazum sa iskusnim stručnjakom.

Muta Nikolić ponovo trener košarkaša Vojvodine


- Prvenstvo je počelo, malo smo zakasnili, ali krećemo ozbiljno da radimo. Moraćemo u hodu da se snalazimo. Trenutna ekipa je izuzetno mlada, tako da joj u dogledno vreme treba priključiti tri ili četiri iskusna, kvalitetna igrača. Nisam trener koji se zadovoljava tavorenjem, pa želim da nakon ove sezone, koja će biti usmerena na stabilizaciju kluba, krenemo da gradimo tim koji će biti kadar za više domete. Želimo da vratimo Vojvodinu gde joj je mesto - rekao je za Nikolić za „Dnevnik“.

Detalji saradnje još treba da se dogovore, a ugovor sa Nikolićem će verovatno biti potpisan na četiri godine.

Muta Nikolić se ovim ugovorom vraća u Novi Sad, s obzirom na to da je već vodio Vojvodinu 2002/2003. U svojoj bogatoj trenerskoj karijeri, bio je trener Budućnosti, Hemofarma, Apolona, Radničkog, Crvene zvezde i Partizana, a poslednji angažman imao je u Dinamiku.

Kao selektor reprezentacije Srbije do 19 godina 2007. godine osvojio je zlato na Svetsko prvenstvo u Novom Sadu, a do skoro je bio asistent Aleksandru Đorđeviću.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 999.3 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?