Na bazenima i 3.000 kupača

17:08:00 14.08.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Visoke temperature i pravo leto izmamili su Novosađane na bazene SC „Sajmište” i na Spensu. Radnim danima prosečan broj posetilaca je od 1.000 do 1.500, dok je subotom i nedeljom kupača gotovo duplo više. Proteklog vikenda bilo je i 3.000 kupača na bazenima.

Na bazenima i 3.000 kupača


Kako piše Dnevnik, Novosađani najčešće dolaze posle podne, kada poludnevna ulaznica košta 200 dinara, dok je cena celodnevne karte za odrasle 300, a za decu 200. Poludnevna ulaznica uvedena je pre dve sezone jer oni koji rade ne mogu ceo dan da provedu na bazenu.

Porodice su najčešće posetioci bazena na Sajmištu, zbog komfora za decu i velikih zelenih površina i hlada krošnji drveća, dok se mladi odlučuju za bazen na Spensu zbog više sunca, ležaljki, kafića i dinamičnije muzike.

Institut za javno zdravlje Vojvodine kontroliše kvalitet vode u tri bazenske školjke – olimpijskoj, za neplivače i za bebe. Radno vreme bazena je isto svake godine. Od 6.30 radnim danima počinje biznis-smena, a sat kasnije rad sportskih organizacija. Nakon toga, od 10 do 18.30 sati je građanska smena, a uveče po završetku opet se održavaju različiti treninzi. Vikendom su bazeni otvoreni od 9 do 19 sati.


Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.8 mb
Vetar: 3 m/s, E
Uto 5° - 18° Mogući pljuskovi
Sre 9° - 15° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?