Na delu puta NS - BP vozila se propuštaju samo jednom trakom

18:08:00 14.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Režim saobraćaja na delu puta Novi Sad - Bačka Palanka biće izmenjen od ponedeljka, 17. avgusta, pa će se vozila naizmenično puštati jednom kolovoznom trakom, saopšteno je iz Zavoda za izgradnju grada. Razlog za to je izgradnja kružne raskrsnice ulica Kralja Petra I i Partizanske Begeču.

"Dosadašnji tok radova pružao je mogućnost dvosmernog odvijanja saobraćaja, dok naredna faza izvođenja radova zahteva veće zauzeće saobraćajnih površina zbog čega je neophodno da na glavnom putnom pravcu bude primenjeno naizmenično propuštanje vozila, što će biti regulisano svetlosnom signalizacijom, odnosno semaforom", navodi se u saopštenju ZIG-a.

Na delu puta NS - BP vozila se propuštaju samo jednom trakom

U ovom javnom preduzeću ranije je rečeno da je ta raskrsnica veoma opterećena, jer se na njoj odvija i javni autobuski saobraćaj, a frekvenciju dodatno pojačava to što je Partizanska ulica deo državnog puta prvog reda na magistralnom pravcu Novi Sad – Bačka Palanka, pa je povećanje bezbednosti u saobraćaju isključivi razlog za gradnju kružne raskrsnice na tom mestu.

U ZIG-u apeluju na vozače da posebno obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju i svoju vožnju prilagode novim uslovima saobraćaja u zoni izvođenja radova.

Ovakav režim saobraćaja zadržaće se do kraja avgusta kada je, u skladu sa predviđenom dinamikom, planiran završetak radova na izgradnji kružne raskrsnice u Begeču.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 998.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?