Na Novom naselju počeo zimski „Festival novih energija“

19:12:00 28.12.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Na Novom naselju danas je počeo zimski „Festival novih energija“ koji organizuje Klub manekena „Novi Sad“, u saradnji sa Mesnom zajednicom „Gavrilo Princip“ i uz podršku Uprave za kulturu Grada Novog Sada. „Festival novih energija“ namenjen je najmlađima i održan je tokom leta na tri destinacije u okviru MZ „Gavrilo Princip“ na Novom naselju uz učešće preko 700 dece i 2.000 roditelja i posetilaca.

Na Novom naselju počeo zimski „Festival novih energija“


Svi posetioci ovog festivala biće u prilici da dočekaju Novu 2019. godinu, uz bogat novogodišnji program, maskembal, modnu reviju i ponoćni vatromet, a ovo će biti prvi put da se doček Nove godine organizuje na Novom naselju.

Programi Festivala usmereni su na razvoj stvaralaštva i kreativnosti dece i mladih, kroz različite radionice u svim oblastima koje su bitne za njihov razvoj, i njima su obuhvaćene različite teme, od kreiranja slobodnog vremena, bontona, razvijanja humanosti i slično.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?