Na Novosadski sajam uz digitalni zeleni sertifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test

16:08:00 21.08.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Posetioci Poljoprivrednog sajma, Sajma lova i ribolova i Sajma ekologije, moći će da uđu na Novosadski sajam, od 18. do 24. septembra, uz digitalni zeleni sertifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test.

Na Novosadski sajam uz digitalni zeleni sertifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test


Za one koji ne poseduju potrebne dokumente Novosadski sajam je obezbedio brze antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani,a testiranje će biti obavljano prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma.

Kako navode u Novosadskom sajmu, poštovanje istih protokola biće obavezni i za izlagače, a Novosadski sajam je i za njih obezbedio brze antigenske testove pod istim uslovima.

Za posetioce, diplomatske i poslovne delegacije, kao i široku publiku, i izlagače koji dolaze iz inostranstva, važiće dokument koji je prikazan prilikom ulaska u Srbiju.

Podsetimo, Novosadski sajam je dobio dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za organizaciju priredbi, u terminu od 18. do 24. septembra, kada će biti održan 88. međunarodni poljoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1001.7 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?