Na Novosadskom sajmu otvorena Auto-moto berza

20:09:00 03.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Auto-moto berza otvorena je danas na Novosadskom sajmu, a posetioci će u zatvorenom i na otvorenom prostoru moći da vide kako polovne automobile, tako i nova vozila, oldtajmere, kvadove, dvotočkaše, nautičku opremu, teretnjake... Takođe, ljubitelji auto-moto industrije imaće priliku da se informišu u vezi sa svim novitetima u oblasti saobraćaja.

Na Novosadskom sajmu otvorena Auto-moto berza

Foto: Novosadski sajam


Predsednik Saveza vozača Vojvodine Marko Topo kaže da je pored standardnog programa koji podrazumeva trgovinu polovnim automobilima, motorima, kvadovima, opremom, od ove godine u ponudi i trgovina test vozilima, plovilima i biciklizam.

- U dvorištu u onom atraktivnijem delu programa pridružili su nam se profesionalni vozači i kamioni čime počinjemo „Track show“. U ova tri dana želim vam svima da se dobro provedete, steknete nova iskustva, da Novi Sad dobije ponovo jednu dobru i kvalitetnu manifestaciju, a mi da se sa lepim impresijama vidimo i sledeće godine - rekao je Topo.

Sutra će motociklisti prodefilovati novosadskim ulicama, a očekuje se prisustvo od preko tri hiljade ljubitelja tih dvotočkaša.

Izvršni direktor za sajamsku delatnost Novosadskog sajma Boris Nadlukač naglašava da se priredba, posle godinu i po dana, organizuje u Hajduk Veljkovoj 11 i najavio da će uz poštovanje svih mera, ova jesen biti puna zanimljivih sajamskih događaja. Uz komentar da veruje da će saradnja sa Auto-moto berzom biti nastavljena, iskoristio je priliku i da prisutne pozove na Poljoprivredni sajam, najznačajniji događaj Novosadskog sajma koji će biti održan od 18. do 24. septembra.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1004.1 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?