Na pet izbornih mesta u NS biće ponovljeni izbori

09:04:00 26.04.2016, Komentara: 0

Novi Sad - U Novom Sadu će na pet izbornih mesta biti ponovljeni izbori, i to zbog prigovora i propusta prilikom izbornog postupka, nepopunjenih ili neubačenih listića.

Na pet izbornih mesta u NS biće ponovljeni izbori

Gradska izborna komisija potvrdila je da će izbori biti ponovljeni na biračkom mestu 46 u prostorijama Gradske opštine Petrovaradin, u Patrijarha Rajačića, gde pravo glasa ima 1.748 građana, zatim u biračkom mestu 61 u OŠ "I Vojvođanska brigada" u Seljačkih buna 51a, gde glasa 1.317 ljudi, u biračkom mestu 72 u Penzionerskom domu u Rumenki u Cara Lazara 68a, gde glasa 1.945 ljudi, biračkom mestu 134 u OŠ "Jovan Popović" u Ulici dr Ilije Đutičića 2 gde glasa 1.606 građana i na biračkom mestu 182 u OŠ "Ivo Lola Ribar", u Kraljevića Marka 2a, gde glasa 1.173 građana.

Glasanje na ovim biračkim mestima ne bi trebalo da donese značajniju promenu u ukupnim rezultatima za Novi Sad, jer se radi o 7.789 birača, i zbog toga što je na ponovljenim izborima gotovo uvek mala izlaznost.

Vreme ponovnog održavanja izbora još uvek nije poznato, mada će verovatno biti u narednih sedam dana, jer se čeka stav Pokrajinske ali i Republičke izborne komisije.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?