Na PMF ukupno 141 mesto za drugi upisni rok

17:07:00 19.07.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 84 slobodna mesta na budžetu i 57 na samofinansiranju ostalo je u drugom upisnom roku za osnovne akademske studije na Prirodno-matematičkom fakultetu.

Na PMF ukupno 141 mesto za drugi upisni rokfoto: pmf.uns.ac.rs

Na Departmanu za fiziku ima 20 mesta na modulima istraživač, medicinska fizika, astronomija i meteorologija i 20 mesta za profesora fizike.

Devet slobodnih mesta ima na osnovnim studijama za Analitičara životne sredine, dok su na osnovnim trogodišnjim studijama matematike ostala 34 mesta i jedno slobodno mesto za profesora matematike.

Osim osnovnih akademskih studija, na PMF se mogu upisati i osnovne strukovne studije optomertije, koje su samofinansirajuće, i gde je za drugi rok ostalo 18 slobodnih mesta. Takođe, 60 slobodnih mesta za samofinansiranje ima i na integrisanim studijama dvopredmetne nastave prirodnih nauka, matematike i informatike.

Na PMF-u podsećaju da drugi upisni rok počinje prijavom 1. i 2. septembra, dok će prijemni ispiti biti organizovani 5. septembra.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 994.6 mb
Vetar: 3 m/s, W
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?