Na prodaju deo autobuske stanice ATP "Vojvodina"

14:11:00 04.11.2015, Komentara: 1

Novi Sad - Uskoro bi mogao da se proda deo imovine ATP "Vojvodine", u okviru kompleksa njihove autobuske stanice na Sentanadrejskom putu. Javna licitacija zakazana je za 10. decembar, a odluku o prodaji doneo je Nadzorni odbor u okviru Plana reorganizacije preduzeća.

Na prodaju deo autobuske stanice ATP "Vojvodina"

Na prodaju će biti zgrade starog i novog servisa za autobuse i stara upravna zgrada, sve ukupne površine više do 5.500 kvadrata sa zemljištem površine od više od dva hektara. Početna cena novog servisa sa okolnim zemljištem je 2,4 miliona evra, a starog servisa i upravne zgrade sa okolnim placom je 1,28 miliona evra, navodi se u oglasu.

Ovom licitacijom će se površina gde se nalazi autobuska stanica koju je svojevremeno sagradio Ilija Dević dok je bio vlasnik ATP "Vojvodine" pre poništenja privatizacije prepoloviti i u vlasništu onog što je ostalo od ovog preduzeća u stečaju će ostati samo zgrada nove stanice od skoro 5.000 kvadrata, piše portal 021.rs.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Beba

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Mogli su je bez problema pretvoriti u ekskluzivni trzni centar.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
13°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 995.1 mb
Vetar: 5 m/s, W
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?