Na pruzi Novi Sad – Beograd olabavljen vod kontaktne mreže, moguća kašnjenja i otkazivanja vozova

19:04:00 08.04.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Vozovi između Novog Sada i Beograda, zbog kontaktne mreže, trenutno saobraćaju samo po jednom koloseku, a moguća su kašnjenja i otkazivanja vozova, saopšteno je iz „Infrastruktura železnice Srbije“.

Na pruzi Novi Sad – Beograd olabavljen vod kontaktne mreže, moguća kašnjenja i otkazivanja vozova


- Danas, 8. aprila, u 14.55h, putnički voz „Srbija Voza“ koji je saobraćao iz Novog Sada za Beograd, zaustavio se na otvorenoj pruzi između Inđije i Beške, jer je na levom koloseku na ovoj deonici naišao na olabavljeni vozni vod kontaktne mreže iznad pruge - navodi se u saopštenju i dodaje da su dežurne ekipe „Infrastrukture železnice Srbije“ za kontaktnu mrežu na licu mesta kako bi otklonile kvar i utvrdile uzrok zbog koga se olabavio vod.

Kako se navodi u saopštenju, jedan od mogućih uzroka može biti i pokušaj krađe delova kontaktne mreže.

- Železnički saobraćaj između Beograda i Novog Sada obustavljen je na tom koloseku i trenutno se odvija samo po jednom, desnom koloseku i to je izazvalo poremećaj u funkcionisanju saobraćaja na novosadskoj pruzi, zbog čega će biti kašnjenja i otkazivanja vozova između Beograda i Novog Sada - navodi se u saopštenju i napominje da stručne službe nastoje da što pre otklone kvar, kako bi železnički saobraćaj što pre bio normalizovan.

„Infrastruktura železnice Srbije“ se izvinjava putnicima i korisnicima usluga zbog izmena u organizaciji saobraćaja vozova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?