Na sutrašnjem Sajmu zapošljavanja 550 radnih mesta

11:10:00 07.10.2015, Komentara: 2

Novi Sad - Oko 60 poslodavaca ponudiće više od 550 radnih mesta građanima koji sutra, 8. oktobra dođu na Sajam zapošljavanja.

Ovaj, 17. po redu, Sajam zapošljavanja biće održan u Zapadnom holu Spensa od 10 do 15 sati, a poslodavci su kazali da slobodnih mesta ima u ekonomskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, pravnoj, turističkoj, ugostiteljskoj, mašinskoj, elektrotehničkoj, građevinskoj i grafičkoj struci.

Na sutrašnjem Sajmu zapošljavanja 550 radnih mesta

Posao će moći da pronađu i informatičari, defektolozi, predavači italijanskog i engleskog jezika, menadžeri, administrativni radnici, savetnici u osiguranju, fitnes treneri, tesari, mesari, kuvari i pekari, frizeri, krojači, magacioneri, vozači, higijeničari, pomoćni radnici u proizvodnji i fizički radnici.

Radnih mesta biće i za osobe sa invaliditetom i to za šivače, molere-farbare i spremačice.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Dragana

, *.dynamic.sbb.rs

Doci cu mada ne verujem da ce se naci mesto za ljude preko 55 godina posto smo mi otpisani u ovoj nasoj Drzavi i generacija koja je najvese pogodjena iako imam 33 godine staza


stevan

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Potpuno se slazem sa Draganom, imam 57.godina, i kada se javim za posao poslodavci se ne udostoje cak ni da te saslusaju kad cuju za godine. Ali svi traze ISKUSTVO s tim da imas 20/tak godina. E to nema....


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 995.7 mb
Vetar: 6 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?