Na Univerzitetu u Novom Sadu uručena priznanja „Dr Zoran Đinđić“

20:12:00 31.12.2020, Komentara: 0

Novi Sad – I ove godine dodeljene su nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača, kao i za najbolji diplomski i master rad iz filozofskih i socioloških nauka.

Na Univerzitetu u Novom Sadu uručena priznanja „Dr Zoran Đinđić“

Foto: uns.ac.rs


Prva nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača otišla je u ruke dr Luke Strezoskog, docenta na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Druga nagrada pripala je dr Mioni Belović, naučnom saradniku Naučnog instituta za prehrambene tehnologije Univerziteta u Novom Sadu, dok je treća nagrada uručena dr Marku Rodiću, docentu na Prirodno-matematičkom fakultetu istog Univerziteta.

Dobitnik nagrade za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka je Andrej Cvetić, za master rad „Yuniverzum nostalgije: političko i emancipacijsko u literaturi o postsocijalističkim nostalgijama na prostoru bivše Jugoslavije“, koji je odbranjen na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mlade naučnike i istraživače u 2020. godini sastoje se od diplome i novčanog dela, i to u iznosu od 600.000 dinara za prvu, 300.000 dinara za drugu i 200.000 dinara za treću nagradu.

Nagrada za najbolji diplomski rad, završni rad na master studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka obuhvata diplomu i novčanu nagradu od 300.000 dinara.

Finansijski pokrovitelj godišnjih nagrada „Dr Zoran Đinđić“ je Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost Autonomne pokrajine Vojvodine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?