Na Vidovdanskom naselju gradiće se novi objekat Doma zdravlja

17:06:00 10.06.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Kako je i najavljeno pre nekoliko meseci, Vidovdansko naselje naredne godine trebalo bi da dobije novi objekat doma zdravlja.

Na Vidovdanskom naselju gradiće se novi objekat Doma zdravlja


Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novi Sad raspisala je javni poziv za projekat izrade tehničke dokumentacije i izgradnje, po sistemu „ključ u ruke“, za novi objekat koji bi se nalazio u bloku ulica Aleksandra Nevskog, Živojina Ćuluma i Emanuila Jankovića. Kako je navedeno u tekstu oglasa, dobavljač je u obavezi da izradi tehničku dokumentaciju za izvođenje radova na parceli objekta što podrazumeva izgradnju samog Doma zdravlja, parking mesta, pristupnih saobraćajnica, spoljno uređenje sa pejzažom....

U delu o projektnom zadatku navedena je organizaciona šema novog objekta Doma zdravlja koji će imati Službu opšte medicine, pedijatriju za školsku decu i omladinu, ginekologiju, polivalentnu patronažu, dve stomatološke ordinacije i laboratoriju. Prema ovoj organizaciji, u tom objektu novosadskog Doma zdravlja trebalo bi biti zaposleno 17 lekara i 25 medicinskih sestara.

Procenjena vrednost celokupnog projekta izgradnje Doma zdravlja iznosi 187,7 miliona dinara, a sve detalje projekta, kao i uvid u tehničku dokumentaciju i projektne zadatke možete pogledati OVDE.


izvor: ekapija


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?