Nadležni kontrolisali poštovanje mera, nepravilnosti u četiri slučaja

19:10:00 25.10.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Gradska uprava za inspekcijske poslove, sektori Komunalne inspekcije i Komunalne milicije, pojačano su kontrolisali poštovanje mera, a tokom vikenda kontrole u ugostiteljskim objektima su bile isključivo savetodavnog karaktera bez izricanja kaznenih mera za posedovanje kovid sertifikata.

Nadležni kontrolisali poštovanje mera, nepravilnosti u četiri slučaja


Od petka, 22. oktobra, u sedam časova do danas, 25. oktobra, u sedam časova, na sprovođenju zaštitnih mera posle 22 časa učestvovalo je osam komunalnih inspektora i četiri patrole komunalne milicije (po smeni), pišu Novosti i dodaju da je obavljeno 280 inspekcijskih pregleda, od kojih se 40 odnosilo isključivo na kontrolu posedovanja kovid sertifikata.

Prilikom kontrola, kako navode u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove, uočeno je da su se privredni subjekti u velikoj meri pridržavali propisanih mera, dok su u četiri slučaja zatečene nepravilnosti (nepoštovanje nekog od uslova za boravak u ugostiteljskom objektu posle 22 časa).

Komunalna milicija na terenu nije uočila pokretne laboratorije za brzo testiranje.




Izvor: Novosti


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1003.6 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?