Nagrada hrabrom policajcu

15:07:00 13.07.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Komandir novosadske granične policije Nebojša Janjić, koji je iz Dunava izbavio devojku koja je skočila sa Varadinskog mosta, dobio je nagradu koju Grad Novi Sad od 2013. godine dodeljuje policajcima za izvanredne rezultate u poslu.

Komandir Janjić je 10. jula, zahvaljujući brzoj reakciji, spasio život dvadesetdvogodišnjoj devojci koja je tog dana sa mosta skočila u reku. On je u dosadašnjoj karijeri imao više sličnih intervencija, takođe uspešno okončanih.

Nagrada hrabrom policajcuMiloš Vučević i Nebojša Janjić

Gradonačelnik Vučević je na prijemu u Gradskoj kući, u ime Grada Novog Sada, komandiru Janjiću zahvalio na spašavanju ljudskog života.

- Pokazali ste izuzetnu sposobnost, pribranost i hrabrost skočivši u pomoć da pomognete, a tu najplemenitiju stvar, sproveli ste u delo uz timski rad i, u kratkom roku, dobro organizovanu akciju. Ponosni smo na naše policajce i na sve ono što čine kako bi se građani osećali bezbedno i sigurno - rekao je Vučević.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 998.6 mb
Vetar: 1 m/s, N
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?