Nagrada za heroje: Spasili ženu iz kanala DTD i dobili obuku za neplivače

15:07:00 28.07.2015, Komentara: 1

Novi Sad - Bahman Sharabiani, Emruš Plavci i Budimir Kovačević, heroji koji su spasili ženu od davljenja u kanalu DTD iako ne znaju da plivaju, dobili su vaučere za obuku neplivača i godišnje karte za bazene na Spensu.

Nagrada za heroje: Spasili ženu iz kanala DTD i dobili obuku za neplivačeBahman Sharabiani, Milan Balać i Emruš Plavci, foto: Blic (Robert Getel)

Vaučere im je danas uručio Milan Balać, direktor Spensa. On kaže da je za ovaj herojski čin saznao iz medija i da je najmanje što za njih kao preduzeće mogu da učine je da im obezbede obuku za neplivače.

- Nakon toga će dobiti i godišnje karte za bazene na Spensu, a razmišljamo o tome da to budu višegodišnje propusnice - rekao je Balać.

Iako je obuka namenjena deci, instruktori su je prilagodili momcima i prvi čas počinje 3. avgusta. Na obuku će ići do 18. avgusta, a trajaće po jedan školski čas. Na kraju će biti organizovano polaganje.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

sele

, *.internet.mts.telekom.rs

Svaka vam cast momci
Bravooooo


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 995.1 mb
Vetar: 3 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?