Nagrade za najbolje novosadske policajce i inspektore

12:12:00 16.12.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Deset policijskih službenika i inspektora Policijske uprave u Novom Sadu nagrađeno je za pokazan visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti prilikom obavljanja svojih zadataka. Njih je, kao i sve ranije nagrađene pripadnike MUP-a, Grad Novi Sad nagradio sa po 40.000 dinara, a nagrade im je uručio gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić.

Nagrade za najbolje novosadske policajce i inspektore

foto: Grad Novi Sad

Nagrađeni su Aleksandara Perić, Dario Anušić, Bojan Tišma, Bojana Javorac, Mihajlo Makaji, Jovan Radić, Tihomir Džambas, Dragan Kitić, Ivan Todorić i Dragoljub Kovačević.

Kako je saopšteno iz Gradske kuće, oni su zaslužni za brzo i efikasno rasvetljavanje zaplene znatne količine narkotika i hapšenje osumljičenih za nelegalnu trgovinu drogom, za rasvetljavanje krivičnih dela izazivanja opšte opasnosti, za rasvetljavanje imovinskih delikata počinjenih na štetu Novosađana, za kontrolu lica koja poseduju dozvole za držanje oružja, kao i za suzbijanje iregularnih migracija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
12°
Vlažnost: 88%
Pritisak: 1011.4 mb
Vetar: 2 m/s, E
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?