Nagrađeni najbolji novosadski učenici

19:06:00 29.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Tradicionalni prijem za najbolje novosadske đake, koji su osvojili nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima prošle školske godine, održan je danas na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Nagrađeni najbolji novosadski učenici

Učenici koji ostvaruju izuzetne rezultate u Novom Sadu nagrađuju se već godinama, a počev od školske 2014/15. godine, odnosno od donošenja Odluke o Vidovdanskoj nagradi, učenicima se dodeljuju Vidovdanske nagrade, u vidu pohvalnice i novca.

Ove godine je nagrađeno oko 590 đaka, za šta je Grad iz budžeta izdvojio osam miliona dinara.

Nagrađeni najbolji novosadski učenici

Predsednik Skupštine Grada Novog Sada Zdravko Jelušić rekao je da nagrađivani učenici predstavljaju esenciju intelektualnog potencijala Novog Sada, a da Grad na ovaj način želi da im pokaže da vredi biti najbolji

U ime novosadskih škola prisutnima na prijemu obratio se Radivoj Stojković, direktor Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj", koji je zahvalio Gradu na podršci, ocenivši da talentovane mlade ljude treba podržavati i sa njima pojačano raditi.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 34%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 3 m/s, E
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?