Nagrađeni novosadski policajci zaslužni za razotkrivanje krađa na pruzi Beograd-Novi Sad

17:11:00 14.11.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Grad Novi Sad nagradio je trojicu policajaca za ostvarene rezultate u radu. Policajcima Miroslavu Todoroviću, Milanu Malbaši i Urošu Klisuri nagrade je u Gradskoj kući uručio gradonačelnik Milan Đurić.

Nagrađeni novosadski policajci zaslužni za razotkrivanje krađa na pruzi Beograd-Novi Sad

foto: Grad Novi Sad

U saopštenju se navodi da su policajci dobili novčanu nagradu u iznosu od po 40.000 dinara za ostvarene izuzetne rezultate u obavljanju policijskih poslova, od značaja za bezbednost ljudi i imovine građana i pravnih lica sa teritorije Novog Sada u toku 2022. godine. Gradonačelnik je precizirao da su Klisura, Malbaša i Todorović najzaslužniji za rasvetljavanje krivičnih dela na trasi brze pruge Beograd - Novi Sad.

- Tim krivičnim delima je bilo ugroženo odvijanje saobraćaja i naneta je višemilionska šteta firmama koje su bile zadužene za obnovu i održavanje ove deonice brze pruge. Zato Grad Novi Sad nastavlja praksu da nagrađuje pripadnike Policije, a oni su svakako to zaslužili prilikom obavljanja svojih zadataka, pokazavši visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti - poručio je Đurić.

On je najavio da će grad nastaviti da pruža podršku policijskoj upravi.

- U gotovo polumilionskom gradu uvek ima nekih neželjenih događaja, ali važno je da naša policija radi odgovorno, kvalitetno i da su poslednjih deset godina učinjeni ogromni pomaci kada je u pitanju stanje bezbednosti u gradu. Bitno je da verujemo našoj policiji, da poštujemo ljude koji nose te časne uniforme, da im mi, kao Grad, obezbedimo najbolje moguće uslove za rad - zaključio je Đurić.

Prijemu u Gradskoj kući prisustvovali su i v. d. načelnika Policijske uprave Novi Sad Goran Radonjić, zamenik načelnika Momčilo Sovilj i načelnik odeljenja policije Nikola Petrović.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
24°
Vlažnost: 61%
Pritisak: 1005.7 mb
Vetar: 2 m/s, NE
Čet 12° - 21° Mogući pljuskovi
Pet 12° - 22° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?