Nagradna igra povodom "Noći istraživača"

13:09:00 19.09.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Manifestacija "Noć istraživača" ove godine će biti održana 30. septembra u tržnom centru BIG i klubu Quarter, a organizatori su tim povodom za Novosađane pripremili nagradnu igru.

Nagradna igra povodom "Noći istraživača"

Nakon konkursa Prirodno-matematičkog fakulteta, organizatora "Noći istraživača", u finale je ušlo 10 cool naučnika i naučnica, čije su fotografije na bilbordima na nekoliko lokacija u gradu.

"Vaše je da se fotografišete sa bilo kojim cool naučnikom, da fotografiju okačite na svoj zid Fejsbuka, tagujete 'Noć istraživača Novi Sad' i sačekate izvlačenje nagrada 30. septembra u 'Noći istraživača'", navodi se u saopštenju Prirodno-matematičkog fakulteta.

Oni još dodaju da se Novosađani sa naučnicima Mlađenom Jovanovićem, Petrom Malim i Markom Jovanovićem mogu slikati na bilbordima kod hotela "Centar". Preko puta "Merkatora" nalazi se bilbord na kome su Stevan Armaković, Milan Sečujski i Malkom Votson, a na Bulevaru oslobođenja, prekoputa "Daltonke", naći će Danijelu Tešendić, Miloša Stojakovića i Ivu Uzelac. Bilbord na kome je Dragana Ćorić nalazi se prekoputa Spensa, kod bivše "Pečurke".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
19°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?