Najbolje komšije su u zgradi u Ulici cara Dušana

18:01:00 13.01.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Savet jedne zgrade iz novosadske Ulice cara Dušana pozvao svoje starije komšije da im se jave da bi umesto njih išli u nabavku svega što im je potrebno.

Najbolje komšije su u zgradi u Ulici cara Dušana

U poruci, "Savet" stare ili bolesne komšije poziva da sastave spisak stvari koje su im neophodne i ubace u sanduče broj 72, a neko od članova saveta će ih kontaktirati kako bi dogovorili detalje. Fotografija njihove poruke, koju su ostavili u zgradi, brzo se raširila društvenim mrežama, dajući dobar primer svim Novosađanima.

Stanar Vojislav Nedić rekao je da ih je iznenadila reakcija javnosti jer su, kako tvrdi, uradili nešto normalno želeći da pomognu.

- Inicijativa je krenula od predsednika Saveta stanara. Komšije se još nisu javile, ali pošto imamo više od 70 stanova verujem imamo barem desetak starijih komšija. Eto, možda i drugi sada krenu kao i mi, pa nam svima bude bolje - rekao je Nedić za Blic.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1005.3 mb
Vetar: 6 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?