Najbolji studenti nagrađeni odlaskom na Kopaonik

08:12:00 16.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Najbolji studenti svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu otputovali su juče na Kopaonik, gde će učestvovati u zimskim edukativnim i rekreativnim aktivnostima. Realizator projekta je Univerzitetski sportski savez Novog Sada, a sredstva su obezbeđena zahvaljujući Pokrajinskom sekretarijatu za visoko obrazovanje i naučno istraživačku delatnost.

Najbolji studenti nagrađeni odlaskom na Kopaonik


Svih 125 studenata koji će u ovoj turi boraviti na Kopaoniku, pokazali su već koliko uče na svojim fakultetima, ali za mnoge od njih, ovo će biti prilika i da u dobrom društvu nauče da skijaju.

Ovo je treća godina da studenti odlaze u okviru ovog projekta u ski centar, a uz Pokrajinu i Medicinski i Poljoprivredni fakultet izdvajaju sredstva.

Ovim projektom, Univerzitet šalje jasnu poruku.

- Zbog nagrađivanja studenata ona ima i neki karakter podsticanja studenata kako bi oni mogli sledeće godine da budu deo ove akcije - izjavio je rektor Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Dejan Jakšić.

U ovoj godini ukupno 250 studenata otišlo je preko ovog projekta na skijanje, a sledeće godine on će, kako se očekuje, obuhvatiti njih 300.


Izvor: RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?