Najbolji učenici krasiće bilborde u Novom Sadu

09:08:00 30.08.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Fotografije 120 učenika, koji su u oblastima nauke i umetnosti ostvarili izuzetne rezultate i na taj način promovisati prave društvene vrednosti, krasiće ove jeseni bilborde u Novom Sadu.

Najbolji učenici krasiće bilborde u Novom SaduNajbolji učenici sa prošlogodišnjih bilborda, foto: Facebook / Udruženje za promociju društvene odgovornosti

Odlikaši će na bilbordima biti u okviru projekta "Učim, znam, vredim", koji je pokrenulo Udruženje za promociju društvene odgovornosti, sa idejom da se javnosti pokaže da među nama postoje pozitivni primeri i istaknu prave društvene vrednosti.

Gordana Ivković, portparolka projekta, kaže da je ideja bila da se u medijima prikaže jedna drugačija slika društva i da se pruže drugačiji primeri od onih koji se forsiraju kroz neke tabloide i druge mejnstrim medije, dok Dragana Ćorić, članica žirija, apeluje na sve osnovne i srednje škole sa terotorije Novog Sada da se još masovnije uključe u projekat i daju još jednu vrstu pohvale svojim najboljim učenicima.

Fotografisanje najboljih bilo je 15. i 29. avgusta u Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj", a ko će se sve naći na bilbordima, uskoro će biti poznato.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
24°
Vlažnost: 61%
Pritisak: 999.6 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Pet 13° - 17° Pljusak
Sub 11° - 22° Mogući pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?