Najbolji učenici ponovo na bilbordima

14:10:00 18.10.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Treću godinu za redom fotografije najboljih novosadskih učenika nalaze se na 30 bilborda širom grada.

Na njima je predstavljeno oko 150 učenika osnovnih i srednjih škola sa teritorije Novog Sada, koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najznačajnije državne i međunarodne uspehe na takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti.

Najbolji učenici ponovo na bilbordimafoto: Udruženje za promociju društvene odgovornosti

Fotografije najboljih nalaze se na bilbordima u okviru projekta "Učim + Znam = Vredim", koje realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti.

U tom udruženju kažu da se iz godine u godinu broj učenika promovisanih u bilbord kampanji povećava. U prošloj godini bilo je ukupno 30 bilborda u četiri loklane samouprave sa preko 140 učenika, dok će ove godine na više od 60 bilborda u sedam lokalnih samouprava biti promovisano oko 200 uspešnih osnovnoškolaca i srednjoškolaca.

"Ovogodišnji odziv škola i broj prijavljene dece takođe je znatno bolji nego prethodne što smatramo potvrdom da je projekat “Učim + Znam = Vredim” zaživeo i da je ovom društvu potrebna promocija znanja i obrazovanja upravo kroz isticanje onih koji su u toj sferi postigli značajne rezultate", kažu u Udruženje za promociju društvene odgovornosti.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
14°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1003.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?