Najlon pijaca počinje da radi u petak

19:05:00 06.05.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Najlon pijaca biće ponovo otvorena u petak, 8. maja. Radno vreme pijace će biti od petka do nedelje od 6 do 13 časova.

Najlon pijaca počinje da radi u petak

foto: JKP Tržnica, arhiva

JKP „Tržnica“ navodi da su svi zaposleni obavezni da nose maske i rukavice, po potrebi i vizir. Takođe, zakupci na Najlon pijaci obavezni su da od ulaska do izlaska sa pijace, nose zaštitnu masku i rukavice, uz poštovanje mere socijalne distance.

- Svi kupci dužni su da nose masku i rukavice, poštujući meru socijalne distance. U slučaju većeg broja osoba koje se nalaze na pijaci, odnosno više od jedne osobe na površini od četiri metra kvadratna, šef pijace ima ovlašćenje da privremeno zatvori pijacu. Takođe, šef pijace može da udalji zakupca bez zaštitnih sredstava u vidu maske i rukavica - navode u „Tržnici“.

Ulaz na Najlon pijacu je između lokala „Morava“ i upravne zgrade, dok je izlaz sa Najlon pijace izlazna kapija „Primorska“.

Dalje se navodi da se naplata i komunikacija sa zakupcima mora odvijati uz sve zaštitne mere i poštovanje socijalne distance.

- Sva prodajna mesta su minimum širine dva metra i maksimalno je moguće prisustvo jednog prodavca po jednom prodajnom mestu. U slučaju veće tražnje pred prodajnim mestom, korisnik prodajnog mesta je dužan da održava red i socijalnu distancu za to prodajno mesto. Sredstva dezinfekcije koja su dostupna zakupcima i kupcima se obezbeđuju na glavnom ulazu u upravnu zgradu, kao i sanitarnom čvoru - navodi ovo javno-komunalno preduzeće.

Pre i posle radnog vremena Najlon pijace, kompletan pijačni prostor će biti dezinfikovan.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: tiho m/s, -
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?