Nakon protesta biciklista počela sanacija biciklističkih staza

17:06:00 20.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Samo dva dana nakon protesta Novosadske biciklističke inicijative "Branimo ulice! Branimo grad!", počela je sanacija biciklističke staze duž Futoške ulice.

Nakon protesta biciklista počela sanacija biciklističkih stazafoto: Novosadska biciklistička inicijativa

Protest je održan u subotu na Trgu republike, zbog lošeg stanja biciklističkih staza u Futoškoj ulici i na Futoškom putu, i neulaganja u njih, a koje su zapuštene i nebezbedne iako ih svakodnevno koristi nekoliko hiljada građana.

Originalni post koji je pozivao Novosađane da izađu na ulice bio je: "4 godine tražimo da poprave rasturene biciklističke staze na Futoškoj koje koriste hiljade ljudi! 4 godine čekamo da smisle dobar plan! 4 godine čekamo da skupe pare! 4 godine čekamo da dođe red na nas! Ne želimo više da čekamo! Da vide koliko nas ima! Da znaju kakav grad nam treba!"

Izgleda da su nadležnima zaista bile potrebne četiri godine i građanski protest da počnu radovi na ovim biciklističkim stazama.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 995.1 mb
Vetar: 3 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?