Naoružan muškarac napao Branislava Travicu u blizini njegove vikendice

16:01:00 27.01.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadskog advokata Branislava Travicu juče je nedaleko od njegove vikendice pokušao da ubije muškarac R.B., koji je odmah uhapšen.

Naoružan muškarac napao Branislava Travicu u blizini njegove vikendice


On je, prema saznanjima Blica, napao pištoljem Travicu jer „on brani mafiju“, prvo je pucao u prazno, a onda je repetirao pištolj, koji je bio napunjen.

Kako je Travica rekao za 021, napadač R.B. mu se približio s leđa naoružan pištoljem i pucao u njega, ali u cevi nije bilo metka. Kada je repetirao pištolj u nameri da ponovo puca, Travica ga je uhvatio za ruku, razoružao i savladao. Potom je pozvana policija koja je uhapsila napadača.

Ceo incident se dogodio pred brojnim svedocima, komšijama i članovima porodice advokata Travice. Inače, kako Travica kaže za 021, napadača poznaje od ranije, nikada nisu bili u sukobu, a sada ga je napao optužujući ga da brani mafiju.

Novosadski advokat nam je još ispričao da je naknadno otkrio da mu je isti čovek isekao gume na automobilu parkiranom blizu mesta napada.

Advokatska komora Vojvodine najoštrije je osudila pokušaj ubistva advokata Branislava Travice i traži da se postupak protiv osumnjičenog hitno sprovede, a da državni organi preduzmu sve raspoložive mere radi preventivnog delovanja i zaštite advokata kao dela pravosuđa Republike Srbije.


Izvor: Blic, 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?