Napadnut vozač JGSP

18:03:00 15.03.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Vozač novosadskog JGSP R. R. povređen je kada ga je, bez ikakvog povoda, pesnicom u glavu udario nepoznati muškarac pred desetak putnika. Od siline udarca vozač se onesvestio, a napadač je pobegao.

R. R. kaže da se sve dogodilo dok je bio na stajalištu.

Napadnut vozač JGSP

"Muškarac mi je prišao sa leđa, a kada sam se osvrnuo, istog momenta me je udario pesnicom u glavu. Izgubio sam svest, te se ne sećam šta se potom dogodilo. Kada sam došao sebi video sam ljude koji stoje oko mene. Bol u glavi je bio nesnosan, a svega što se posle toga dogodilo sećam se kroz maglu", kaže R. R. napominjući da mu nije jasno zašto je udaren, jer između njega i napadača nije bilo ni svađe, niti ga poznaje.

R. R. je povređeno levo oko, na koje ne vidi dobro, i sada je na kućnom lečenju, ali strahuje od trajnih posledica. Vozač je već 10 godina i kaže da u poslednje dve godine napada ima sve više i da su vozači slabo zaštićeni.

Obrad Tepić, predsednik Sindikata "Nezavisnost" u GSP "Novi Sad", kaže da su vozači zbog učestalih napada tražili da dobiju status službenog lica.

"Godišnje više od deset vozača i konduktera trpe razne vrste napada. Tome mora nekako da se stane na put, a i ranije smo apelovali na nadležne da nam pomognu kako bi se zaposleni u GSP-u osećali sigurnije", kaže Tepić.

Napadač priveden, pa pušten

A.T. (34) godine iz Veternika, koji je udario vozača gradskog saobraćajnog R. R. priveden je nedugo posle napada. Napadač je bio pijan, ali je odbio alko-test. Policija je protiv njega podnela prekršajnu prijavu, a nakon 12 sati je pušten.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?