Naprednjaci prekinuli skup demokrata

11:09:00 15.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Više desetina pristalica Srpske napredne stranke, prekinulo je danas skup Demokratske stranke, koji je trebalo da se, od 10.30 sati, održi na Trgu slobode.

SNS aktivisti okupili su se ispred sedišta svoje stranke, i grupno došli na trg, gde su demokrate ranije zakazale skup povodom trogodišnjice gradske vlasti, javio je reporter portala 021, sa lica mesta.

Naprednjaci prekinuli skup demokrataFoto: 021.rs

Demokrate su na trgu istakle poruke o tri godine, prema njihovom mišljenju, loše gradske vlasti, a naprednjaci su im uzvratili uzvikivanjem: "Lopovi! Lopovi!". Naprednjaci su se, kako piše 021, "ugurali među pristalice opozicije i tako ih onemogućili da protestuju i daju izjave".

Veljko Krstonošić, predsednik novosadskih demokrata, poručio je novinarima da će u prostorijama stranke održati konferenciju za novinare, a potom su trg napustili i demokrate i naprednjaci.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je za 021 da svako ima pravo na okupljanje i da on nije učestvovao u bilo kakvom planiranju i aktivnostima gradskog odbora SNS-a. Dodao je da je razočaran što se Krstonošić nije odazvao njegovom pozivu na razgovor u Gradskoj kući o stanju u gradu.

Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
10°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 1002.3 mb
Vetar: 5 m/s, N
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?