Napreduju radovi na izgradnji kružne raskrsnice kod Spensa

19:03:00 06.03.2023, Komentara: 0

Novi Sad – U okviru izgradnje kružne raskrsnice, na neparnoj strani Bulevara cara Lazara izvode se radovi na izgradnji saobraćajnih površina, javnog osvetljenja i atmosferske kanalizacije.

Napreduju radovi na izgradnji kružne raskrsnice kod Spensa


U toku je rušenje postojećih asfaltnih površina, mašinski iskop, izrada nasipa od peska, podloge od kamena na parkinzima i slivnika za odvođenje atmosferskih voda.

Na istoj deonici obavljaju se i radovi na izmeštanju podzemnog kabela za fabriku vode, kao i rekonstrukcija kanalizacione mreže koja se realizuje u okviru projekta „Čista Srbija“.

Napreduju radovi na izgradnji kružne raskrsnice kod Spensa


Za potrebe izvođenja navedenih radova zatvorena je kolovozna traka u smeru ka keju, od TC „Promenada“ do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci.

Napreduju radovi na izgradnji kružne raskrsnice kod Spensa


Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici, dok se u ovoj ulici (u smeru ka Bulevaru cara Lazara) saobraćaj nesmetano odvija.

Iz Gradske uprave apeluju na građane da, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, izbegavaju ovu saobraćajnicu i za pristup Limanu I i II koriste pravac preko Bulevara despota Stefana.



Foto: Grad Novi Sad


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.5 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?