Napreduju radovi na izgradnji turbo kružnog toka

07:03:00 28.03.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Pogoršanje vremenskih prilika ne utiče na dinamiku radova na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice, kod Spensa.

Napreduju radovi na izgradnji turbo kružnog toka

Trenutno se izvode se radovi na izradi kolovozne konstrukcije, odnosno postavljanju sloja drobljenog kamenog agregata na kolovozu u zoni kružnog toka i Fruškogorske ulice.

U toku su i radovi na polaganju betonskih ivičnjaka u delu prema Fruškogorskoj ulici i u razdelnim ostrvima.

U gradilišnoj zoni, istovremeno sa radovima na izgradnji kružne raskrsnice, u okviru projekta „Čista Srbija“ izvode se radovi i na rekonstrukciji kanalizacione mreže.

Na Bulevaru cara Lazara, na deonici od TC „Promenada“ prema kružnom toku, postavljena su dva sloja bitumiziranog nosećeg sloja. Na ovoj deonici slede radovi na izradi završnog asfaltnog sloja tako da je zabrana saobraćaja i dalje na snazi.

Saobraćaj se odvija dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci na Bulevaru cara Lazara, dok pristup Fruškogorskoj ulici nije omogućen. Saobraćaj iz pravca Fruškogorske prema Bulevaru cara Lazara odvija se nesmetano.

Apeluje se na građane da imaju strpljenja i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova, a ukoliko je moguće, da izbegavaju ovaj putni pravac.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 2 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?