Napreduju radovi, nazire se izgled budućeg kružnog toka

16:03:00 20.03.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Na raskrsnici Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice naziru se obrisi budućeg turbo kružnog toka, a radovi se, kako kažu u Gradskoj kući, odvijaju se planiranom dinamikom.

Napreduju radovi, nazire se izgled budućeg kružnog toka


Na Bulevaru cara Lazara, prema kružnom toku, vrši se izrada kolovozne konstrukcije, a u toku je i polaganje betonskih ivičnjaka na kolovozu u zoni kružnog toka.

Izvode se i radovi na izradi donjeg, nosećeg sloja asfalta, na parkinzima duž Bulevara cara Lazara, izrada nasipa od peska ispod saobraćajnice u Fruškogorskoj ulici, kao i radovi na izgradnji javnog osvetljenja.

Napreduju radovi, nazire se izgled budućeg kružnog toka


Izmena režima saobraćaja na ovoj lokaciji i dalje je na snazi. Za potrebe izvođenja navedenih radova zatvorena je kolovozna traka na neparnoj strani Bulevaru cara Lazara, u smeru ka keju, od TC „Promenada“ do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.

Napreduju radovi, nazire se izgled budućeg kružnog toka


Iz grada apeluju na građane da, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, izbegavaju ovu saobraćajnicu i za pristup Limanu 1 i 2 koriste pravac preko Bulevara despota Stefana.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 4 m/s, WNW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?