Naredne dve noći smanjen pritisak u distributivnoj mreži

16:10:00 04.10.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog radova na tri bunara i u noći između srede i četvrtka, kao i između četvrtka i petka biće smanjen pritisak u distributivnoj mreži.

Naredne dve noći smanjen pritisak u distributivnoj mreži


Pritisak je bio smanjen u celoj distributivnoj mreži od ponoći do četiri ujutru i u noći između utorka i srede. Međutim, pojedini Novosađani kažu da nisu uopšte imali vode.

U JKP „Vodovod i kanalizacija“ napominju da će tokom trajanja radova sve cisterne biti na raspolaganju prioritetnim ustanovama.

U okviru planskog unapređenja tehničkog sistema, u toku je izvođenje radova na tri reni bunara, te su oni van funkcije, a ti radovi će obezbediti stabilnije vodosnabdevanje, veći protok vode kroz dovodnike u pogonu za preradu i visok nivo kvaliteta vode.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ se odlučilo na ovaj potez jer se beleži i neuobičajeno velika potrošnja vode za ovo doba godine.

- Očekujemo da će se tokom tri noći rezervoari napuniti i kapacitet sirove vode biti na uobičajenom nivou za ovo doba godine - pojašnjavaju iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ i ponovo apeluju na korisnike da vodu iz gradskog vodovoda troše racionalno i namenski.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
15°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1013.7 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?