Naručivali drogu poštom iz inostranstva

17:07:00 18.07.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Kontrolom pošiljaka pristigih iz raznih evropskih zemalja u Poštu Novi Sad carinici su pronašli 10 grama heroina, 24 grama kokaina, oko 100 semenski marihuane i više od 40 tableta ekstazija.

Naručivali drogu poštom iz inostranstva

Sedam pošiljaka sa ukupno 101 semenkom marihuane poslato je uglavnom iz Engleske, i to bez naznačenog pošiljaoca, dok je manja količina semenki pristigla iz Holandije i Švajcarske. U saopštenju Uprave carina navodi se da su sve pošiljke bile upućene primaocima iz Novog Sada, Kikinde i Sombora.

Daljom kontrolom carinici su u dve aluminijumske kese poslate iz prodavnice tehničkih uređaja u holandskom gradu Vintersvajku pronašli 24 grama kristalne materije nalik na tzv. krek, popularnu prerađevinu kokaina.

"Poslednja u nizu otkrivena je i pošiljka pristigla iz jedne štamparije u Hamburgu, sa 42 grama tableta ekstazija i 10 grama praškaste materije koja svojim izgledom podseća na najjači prirodni narkotik – heroin, što će pokazati naknadna ispitivanja", saopštila je Uprava carina.

Oni dodaju da je svih devet pošiljaka predato policiji u dalju nadležnost.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?