Naučite kako da raspolažete vremenom

09:05:00 26.05.2015, Komentara: 0

Predavanje na temu "Kako transformisati svoj odnos s vremenom?" biće održano večeras od 19 sati u Tribini mladih Kulturnog centra Novog Sada. Predavač će biti psihoterapeut Desimir D. Ivanović.

Naučite kako da raspolažete vremenomFoto: KCNS

Prisutni će moću da čuju kako upravljati vremenom, kako po potrebi korigovati svoje stavove i navike u pogledu korišćenja vremena, kako efikasno definisati ciljeve i preuzeti odgovornost za razvoj na ličnom, emocionalnom i poslovnom planu, kako optimalno kombinovati naučeno, talente, veštine i iskustvo...

Uz sve to, moću će i da postave pitanja koja su u vezi sa ovim i drugim srodnim temama, kao što su ljudski resursi, lajf koučing i kliring, komunikacija, odnosi sa drugima…

Uvod u ovo besplatno predavanje napraviće Aleksandra Vukadinović, psihološkinja i lajf kouč, koja radi u privatnoj praksi.

Inače, predavač Desimir D. Ivanović je psihoterapeut, trener za ljudske resurse i učitelj kliringa. Rukovodilac Škole koučinga i kliringa u BG i NS, radio je kao trener, predavač, psihoterapeut i supervizor u više evropskih zemalja, SAD, Kanadi i Australiji. Održao je preko 600 stručnih radionica i seminara i više od 10.000 sati individualnih sesija raznovrsne problematike sa ljudima različitih nacija, kultura, klasa. Trenirao je u trogodišnjim obukama 14 generacija klirera, preko 200 učesnika u osam zemalja. Autor je knjiga: “Aikido put celovitog razvoja” (1996), “Da li sam ja normalan?” (2007) i “Od usamljenosti do odnosa” (2011). Osnivač i direktor agencije “Dijada”.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
19°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?