„Naučni zimodruž“ u petak na PMF-u

08:12:00 20.12.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Manifestacija „Naučni zimodruž“ biće održana u petak, 22. decembra na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno-matematičkog fakulteta (Trg Dositeja Obradovića 3, drugi sprat plave zgrade).

„Naučni zimodruž“  u petak na PMF-u


„Naučni zimodruž“ počinje naučno-popularnim predavanjima i radionicama: od 17 časova „Ko je vukao Deda Mrazove sanke u ledenom dobu?“, potom će od 17.20 uslediti „Koje su tajne Rudolfa i ostalih Deda Mrazovih irvasa?“ i od 17.40 časova radionica - kako da napravite božićne kolačiće?

Predavanja su namenjena deci od osam i više godina, kao i odraslima,

U 18 časova je počinje takmičenja u kuvanju vina, ukrašavanje božićnih kolačića i novogodišnji kviz..

Svečano novogodišnje predavanje o prirodnim nepogodama počinje u 20 časova, a namenjeno je deci od 11 ili više godina, kao i odraslima.

- Pridružite nam se u ovoj zimskoj čaroliji punoj znanja, zabave i topline. Pozovite svoje prijatelje i porodicu jer Naučni zimodruž je događaj koji ne želite propustiti! – poručuju sa Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno-matematičkog fakulteta.

Inače, ovaj događaj je humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva će biti donirana Svratištu za decu i mlade u Novom Sadu.



Foto: PMF


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 64%
Pritisak: 1013.2 mb
Vetar: 7 m/s, ESE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?