Navijači Vojvodine pretukli mladića u prostorijama stadiona

20:03:00 02.03.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Dvadesetdvogodišnji N. Ć., brutalno je pretučen pre mesec dana u prostorijama stadiona Fudbalskog kluba Vojvodina, a za ovaj napad osumnjičena su petorica navijača novosadskog kluba, prenosi Nova.rs.

Navijači Vojvodine pretukli mladića u prostorijama stadiona


Incident se dogodio 1. februara ove godine u klupskim prostorijama stadiona fudbalskog kluba Vojvodina u Novom Sadu, a krivičnu prijavu protiv NN počinioca, N. Ć. je podneo dan kasnije, kada je i saslušan u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca u Novom Sadu.

Osumnjičeni su U. V. (21), N. T. (23), A. Š. (31), B. G. (31) i J. S. (20), a kako portal navodi, u pitanju „navijači“ FK Vojvodina koje kontroliše „čuveni“ Slobodan Milutinović Snajper, član Upravnog odbora novosadskog superligaša, koga su nekoliko puta pokušali da ubiju i koji je dobro poznat pravosudnim organima.

I osumnjičeni su, kako se navodi, dobro poznati policiji, a imaju više prijava za nasilničko ponašanje i nanošenje teške telesne povrede.

Iz Osnovnog javnog tužilaštvu u Novom Sadu kažu za portal Nova.rs da je od strane Policijske uprave Novi Sad dostavljena krivična prijava N. Ć. protiv NN lica zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje iz člana 344. stav 2. i teška telesna povreda iz člana 121. stav 1. Krivičnog zakonika.

- Tužilaštvo je, postupajući po zaprimljenoj krivičnoj prijavi, ispitalo određene svedoke, nakon čega je, po predlogu tužilaštva, Osnovni sud u Novom Sadu odredio pritvor određenom broju lica, dok određeni broj lica nije dostupan na poznatim adresama, zbog čega postoji sumnja da se nalaze u bekstvu - navode iz Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Kažu, i da je pred ovim tužilaštvom u toku postupak preduzimanja određenih dokaznih radnji, zbog čega ne mogu saopštiti više informacija u ovoj fazi postupka, imajući u vidu da tužilaštvo preduzima sve radnje u cilju rasvetljavanja događaja, te pronalaska svih izršioca ovog krivičnog dela.

Opširnije o ovom incidentu možete pročitati OVDE


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 995.3 mb
Vetar: 3 m/s, W
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?