(Ne)agresivni psi s Detelinare izujedali muškarca i ženu

09:02:00 05.02.2017, Komentara: 4

Novi Sad - Jednu ženu i jednog muškarca napali su sinoć i preksinoć psi lutalice na Detelinari. Fotografije povreda i opis događaja pojavili su se sinoć na Fejsbuk grupi "NSU - Uživo sa novosadskih ulica".

(Ne)agresivni psi s Detelinare izujedali muškarca i ženu

"Večeras su ispred robne kuće na Detelinari psi lutalice izujedali ženu. Pse po rečima našeg izvora hrani jedan beskućnik. Sinoć se u neposrednoj blizini desio sličan incident, kada je pas napao i ugrizao čoveka koji je želeo da pomogne beskućniku koji je nepomično ležao u Rumenačkoj ulic", objavljeno je sinoć na toj Fejsbuk stranici.

(Ne)agresivni psi s Detelinare izujedali muškarca i ženufoto: Facebook / NSU - Uživo sa novosadskih ulica

Oni su dodali da ne znaju da li su ta dva incidenta povezana, kao i da su, prema nezvaničnim saznanjima, o sinoćnjem incidentu obavešteni policija, komunalna policija i hitna pomoć.

(Ne)agresivni psi s Detelinare izujedali muškarca i ženu foto: Facebook / NSU - Uživo sa novosadskih ulica

Ceo događaj izazvao je brojne prepirke na internetu. Dok jedni svu krivicu svaljuju na pse lutalice, plašeći se da se ništa neće promeniti dok neko dete ne strada, drugi tvrde da je čovek sa psima beskućnik i alkoholičar, koji pse huška da napadaju prolaznike. Jedni, takođe, tvrde da su ti isti psi agresivni i zaista napadaju iz čista mira, drugi to demantuju, između ostalog, i video snimkom. Treći ipak krivicu svaljuju na neodgovorne vlasnike i "Zoohigijenu" koja, kako ističu, ne radi svoj posao.

(Ne)agresivni psi s Detelinare izujedali muškarca i ženu

Ipak, većina je saglasna da je sistem zakazao, jer da institucije rade kako treba pasa lutalica na ulicama ne bi bilo, niti bi beskućnik u februaru spavao na ulici.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

4 komentar(a)

nikola

Pozovite zoohigijenu ljudi dolaze sutradan ili istog dana.Mi smo na satelitu imali dosta pasa dosta su ih uhvatili


Kanter

, *.dynamic.sbb.rs

Sklonite pse lutalice sa ulice vec jednom! Covekov zivot se sve manje ceni, dok se pasov zivot sve vise ceni.Komunalna policija koja sve manje obavlja posao,neka obavlja kako se po zakonu radi.Nemojte da tucete ljude koji nemaju da plate kartu za gradski prevoz,a pritom bi se vozili vec radite svoj posao profesionalno kako dolikuje.Komunalna policija koja je dobila opremu i vozila koja sluze za dokazaivanjem i izigravanjem zelenog policajca.RADITE SVOJ POSAO,AKO VAM JE STALO DO BEZBEDNOSTI GRADJANA!


Branislava

, *.dynamic.sbb.rs

Štite medvede... orlove... mungose... samo je pošten čovek ugrožena vrsta.....


Lala

Odgovorno vlasništvo
Zoohigijena lutalice pse mora čipovati a onemogućiti da druga lica bez ugovora o odgovornom vlasništvu preuzimaju pse, i puštaju ih na ulicu.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?