Nenad Ćaćić novi urednik Prvog programa TV Vojvodina

11:07:00 26.07.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Novinar Tanjuga Nenad Ćaćić novi je urednik Prvog programa TV Vojvodine. Upravni odbor RTV-a saopštio je da je odluka doneta jednoglasno i u skladu sa odredbama Statuta nakon konkursa.

Nenad Ćaćić novi urednik Prvog programa TV Vojvodina

Ćaćić je na RTV-u zaposlen od 12. aprila i to kao pomoćnik urednika Informativnog programa Prvog programa televizije, a kako je u istraživanju portala Vojvođanskog istraživačko analitičkog centra (VOICE) navedeno, ta pozicija "nije postojala u sistematizaciji radnih mesta na RTV-u". Dodaje se da je tada na RTV zaposlen i jedan Tanjugov fotoreporter.

VOICE je naveo da je nedelju dana nakon zaposlenja, generalni direktor RTV-a Miodrag Koprivica izdao Ćaćiću Rešenje o davanju saglasnosti za rad kod drugog poslodavca, i omogućio mu je da "i dalje izveštava sa događaja iz Novog Sada i Vojvodine za agenciju Tanjug".

Nenad Ćaćić jedan je od poslednjih dobitnika gradskog priznanja Oktobarske nagrade. Nagradu koja iznosi 130.000 dinara novinar Tanjuga dobio je zbog, kako je u obrazloženju komisije za dodelu nagrada navedeno, "dugogodišnje promocije Novog Sada".

Izvor: Beta


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
15°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 999.5 mb
Vetar: 8 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?