Nepoznati počinioci zapalili ormarić sa protivpožarnom opremom na Spensu

09:04:00 04.04.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Za sada nepoznati počinioci izazvali su sinoć požar na Spensu koji je, zahvaljujući brzoj reakciji radnika JP Sportski i poslovni centar „Vojvodina“, brzo ugašen.

Nepoznati počinioci zapalili ormarić sa protivpožarnom opremom na Spensu


Prema nezvaničnim informacijama, goreo je ormarić sa protivpožarnom opremom, koji su, kako se sumnja zapalili nepoznati počinioci.

Vatra je izbila nešto posle 18.30 časova na prvom spratu, kod Amfiteatra, a iako su radnici Spensa uspeli da ugase veći deo plamena pre dolaska vatrogasaca, na lice mesta su izašle vatrogasne ekipe sa tri vozila.

Novosađanka, koja se zatekla na licu mesta, rekla je za „Dnevnik“ da se sumnja da su požar izazvali tinejdžeti koji su, nešto pre nego što je gusti dim ispunio prostor kod Amfitetra, viđeni kako beže iz tog pravca.

- Zamislite samo do kakve tragedije je moglo da dođe da nisu radnici Spensa i vatrogasci ugasili požar. Ovo je jako frekvetntan objekat. Tu svakodnevno na stotine dece i sportista trenira, ima mnogo zakupaca, ljudi dolaze da pazare, da izađu, popiju kafu u brojnim kafićima... Ne mogu da verujem da je nekome palo na pamet da uradi tako nešto. Pa, Spens je simbol Novog Sada – kaže sagovornica „Dnevnika“.

Policija je obavila uviđaj i intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog dogadjaja.



Izvor: novisad.com, Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1007.1 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?