Nestala devojčica iz Dečjeg sela, slučaj prijavljen nadležnim službama

10:06:00 02.06.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Četrnaestogodišnja Jana Špoljar nestala je iz Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici. Ona je poslednji put je viđena u ponedeljak, a slučaj je prijavljen nadležnim službama i za devojčicom se traga.

Nestala devojčica iz Dečjeg sela, slučaj prijavljen nadležnim službama

Foto: Facebook - Bendzamin Spoljar



Direktor dečijeg sela Mirko Jankelić potvrdio je za 021.rs da je nestanak prijavljen policiji i da je, prema svemu sudeći, reč o samovoljnom napuštanju ustanove.

- Nije nestanak da je izašla da prošeta pa se nije vratila, nego je isplaniran samovoljni odlazak. To znamo zato što je u ranac spakovala svoje stvari, džeparac, i tako dalje. To znači da se pripremala da ode i da verovatno postoji plan negde da bude - objašnjava Jankelić .

Kako kaže, nadležni u Dečjem selu istog trenutka obavestili policiju, nadležne inspekcije, matični Centar za socijalni rad, kao i ljude izvan Dečjeg sela koji su sa njom u kontaktu.

Jankelić ističe za 021.rs da nadležne službe rade svoj posao i napominje da ukoliko neko ima informacije o tome gde se devojčica nalazi, treba da javi policiji.



Izvor: 021.rs, novisad.com


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?